Γυναίκα μπούκαρε με όπλο στο Γραφείο Ευημερίας στις Καμάρες

Ενώπιον μιας ένοπλης γυναίκας με απειλητικές διαθέσεις βρέθηκαν οι λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέρχονται σε Παγκύπρια βάση σε ημίωρη και αυθόρμητη στάση εργασίας για τα ελλιπή μέτρα προστασίας τους

Η ένοπλη που κατατρόμαξε τους εργαζομένους του Γραφείου ζητούσε επίμονα χρήματα, εξαπολύοντας απειλές.

Η γυναίκα έφερε αεροβόλο όπλο και εν τέλει αποχώρησε από το Γραφείο, φεύγοντας με όχημα προς τον κυκλικό κόμβο της Δρομολαξιάς.

Ακολούθησε τρελλή καταδίωξη του οχήματός της από περιπολικά και παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών εκείνη δεν ακινητοποιήσε το όχημά της, ωστόσο κάποια στιγμή προσέκρουσε στο πίσω μέρος περιπολικού το οποίο και της έφραξε τον δρόμο.

Κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και κρίθηκε από τους αρμόδιους γιατρούς ότι χρήζει ψυχιατρικής συνδρομής και παρακολούθησης, μεταφερόμενη άμεσα στην Ψυχιατρική Κλινική Αθαλάσσας.

Υπάλληλος του Γραφείου Ευημερίας ανέφερε ότι η σημερινή στάση εργασίας ήταν αυθόρμητη, προσθέτοντας ότι τα ζητήματα ασφαλείας θα τεθούν ενώπιον των αρμοδίων, μη αποκλείοντας και δυναμικότερες κινητοποιήσεις εφόσον οι υπεύθυνοι κωφεύσουν.