Γυναίκα αξιωματικού της ΚΥΠ Λ/σίας απέσπασε 400 χιλιάδες, αλλά δεν τέθηκε καν υπό κράτηση!

Ειδική μεταχείριση φαίνεται να είχε 45χρονη σύζυγος αξιωματικού της ΚΥΠ Λευκωσίας, η οποία υπεξαίρεσε 400 χιλιάδες ευρώ περίπου από την εταιρεία καυσίμων όπου εργαζόταν και παρά την καταγγελία που ακολούθησε στην αστυνομία, η ύποπτη που φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της απάτης, δεν τέθηκε υπό κράτηση, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του δικαστηρίου.

Η ύποπτη εργαζόταν στο τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την προμήθεια καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα 24 Πρεσβειών στην Κύπρο εκμεταλλεύθηκε την πολιτική της εταιρείας που προνοούσε την παραχώρηση «δώρων» σε πελάτες, που διατηρούσαν μακροχρόνια συνεργασία μαζί της.  Κατάφερε έτσι να αποσπάσει 377.0000 ευρώ.

Παράλληλα φέρεται να πλαστογράφησε έγγραφο για έκδοση κάρτας παροχής καυσίμων, με τα οποία εφοδίαζε χωρίς να πληρώνει, το όχημα της, αυτό του συζύγου της και των δύο παιδιών της. Η απάτη της διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο που έγινε από τη διεύθυνση της εταιρείας, η οποία κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, αλλά την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε για διερεύνηση το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Η ύποπτη, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή, αφέθηκε ελεύθερη, μετά από παρεμβάσεις και την έντονη αντίδραση της να παραμείνει υπό κράτηση, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου.