Γνωστό μοντέλο συνελήφθη στον Ασπρόπυργο για διακίνηση κοκαΐνης

Τον εύκολο αλλά συνάμα επικίνδυνο δρόμο του γρήγορου χρήματος από την πώληση ναρκωτικών φαίνεται πως είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια πασίγνωστο μοντέλο που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου κοσμούσε τις περισσότερες πασαρέλες την πρώτη δεκαετία του 2000, πιάστηκε από τους έμπειρους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σε συνεργασία και με αμερικάνικες υπηρεσίες (DEA) έδωσαν ακόμη ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Έλληνα συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας λατινοαμερικάνικης καταγωγής σε μια μικρή αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Οι ελληνικές αρχές είχαν πάρει τις πληροφορίες από Αμερικανούς συναδέλφους τους και αξιοποιώντας και τις δικές τους έκαναν έφοδο στην αποθήκη συλλαμβάνοντας τους δυο άνδρες ενώ κατασχέθηκαν και 27 κιλά από το ναρκωτικό των πλουσίων. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται αφού οι δυο συλληφθέντες φαίνεται πως ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τόσο στο λαμπερό χώρο της μόδας όσο και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το απόγευμα του Σαββάτου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες τα 27 κιλά ναρκωτικών βρέθηκαν στην κατοχή του Έλληνα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr, όπως επίσης και ο Δημήτρη Γκαβέλας, επίσης συνήγορος της υπόθεσης μοντέλου

Η λαμπερή ζωή και η διεθνής καριέρα

Ξεκίνησε την πορεία του όταν στα 20 του χρόνια ήρθε από τον Καναδά στην Ελλάδα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Το παρουσιαστικό του του άνοιξε διάπλατα πόρτες και εκείνος ξεκίνησε μία διαδρομή απίστευτη. Εξώφυλλα διεθνείς συνεργασίες με εκείνον να αποτελεί το βαρύ… πυροβολικό σε κάθε editorial μόδας.

Μεγαλώνοντας τα άφησε όλα πίσω του και ασχολήθηκε με επιχειρήσεις, αποφασίζοντας να επενδύσει την περιουσία του σε κάτι δικό του. Αποτραβήχθηκε απλώς από τα «φώτα» της δημοσιότητας και ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο σταμάτησε ξαφνικά μετά την εξέλιξη τη σημερινή και τη σύλληψή του για υπόθεση ναρκωτικών.