Γνωστή Βελγίδα τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στη κατεχόμενη Αμμόχωστο – Ποιά γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια την “έβαλε στη θέση της” στο fb

Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο για συναυλία προσκλήθηκε και αποδέχθηκε να τραγουδήσει η παγκοσμίου φήμης Βελγίδα τραγουδίστρια Lara Fabian.

Η 45χρονη τραγουδίστρια που έχει στο ενεργητικό της πάνω από 25 χρόνια καριέρας και πολλές σπουδαίες επιτυχίες όπως το «Je t ‘aime» και το «Je suis malade», ανακοίνωσε χθες μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, την συμμετοχή της στο Φεστιβάλ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Η συναυλία της τραγουδίστριας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Σαλαμίνας στα πλαίσια του “Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης” που διεξάγεται για 19η χρονιά στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.

lara-fabian-katexomena

Η Ευριδίκη φανερά ενοχλημένη που η Βελγίδα συνάδελφός της αποδέχθηκε την πρόσκληση να τραγουδήσει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο μεταξύ άλλων έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι  “ας εξηγήσει κάποιος στην κυρία Φαμπιάν ότι η Κύπρος είναι υπό κατοχή. Ότι τραγουδώντας στο ψευδοκράτος στηρίζει τους εισβολείς-δολοφόνους αναγωρίζοντας το. Και σίγουρα αν νομίζει ότι με τη στάση της ή με τη φωνή της θα μας ενώσει πλανάται οικτρά”.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ευριδίκης:

evridiki1   evridiki2