Για ποια ανάκαμψη μιλάνε; Δωροκουπόνια σε μαθητές δημοτικών που χρήζουν βοήθειας από τη Συνομοσπονδία Γονέων

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει στη διάθεση δωροκουπονιών συνολικής αξίας €2800 σε παιδιά που χρήζουν βοήθειας, είτε για αγορά τροφίμων, είτε για αγορά σχολικών ειδών. Τα δωροκουπόνια έχουν ήδη διατεθεί μέσω των Ομοσπονδιών μελών της σε Συνδέσμους Γονέων και Κηδεμόνων.

Στην ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας επισημαίνεται πως “δυστυχώς, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το νησί μας, τόσο το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, όσο εθελοντικές οργανώσεις και άλλοι φορείς, κλήθηκαν από την αρχή της χρονιάς να συνεχίσουν να στηρίζουν μαθητές και μαθήτριες που χρήζουν στήριξης γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα”.

“Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή, έχει προχωρήσει στη διάθεση δωροκουπονιών συνολικής αξίας €2800 σε παιδιά που χρήζουν βοήθειας, είτε για αγορά τροφίμων, είτε για αγορά σχολικών ειδών. Τα δωροκουπόνια έχουν ήδη διατεθεί μέσω των Ομοσπονδιών μελών της σε Συνδέσμους Γονέων και Κηδεμόνων”, προστίθεται στην ανακοίνωση.