Γιάννης Οκκάς : ” H Ομόνοια έπρεπε να κερδίσει”

Στο Ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» μίλησε ο  Γιάννης Οκκάς , σχολιάζοντας την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μποόντμπι, ενώ παράλληλα τόνισε πως η Ομόνοια έπρεπε να κερδίσει τους Δανούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Οκκά:

«Η Ομόνοια έπρεπε να κερδίσει. Στο κατάμεστο «ΓΣΠ», με καταπληκτική ατμόσφαιρα που όμως δεν της έδωσε την πρόκριση. Το πρώτο γκολ ήταν μια φάση στην οποία ήταν τυχερή η Μπρόντμπι. Η δανέζικη ομάδα έδειξε αμυντικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και δυσκολευόταν στην κατοχή της μπάλας. Έχει και πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Η Ομόνοια κέρδισε δύο πέναλτι και είχε άλλη μία περίπτωση που θα μπορούσε να πάρει, παρ’ ότι ακούγεται παράξενο».

Ο κύπριος προπονητής σχολιάζοντας τον επιθετικό της Μπρόνμπι Πούκι ανέφερε πως. «Χρειάζεται λίγη προσοχή. Δε θα έλεγα ότι είναι το φόβητρο, όλοι οι επιθετικοί χρειάζονται προσοχή. Έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι τόσο επικίνδυνος».

Τέλος ο Γιάννης Οκκάς χρήζει τον ΠΑΟΚ φαβορί για την πρόκριση λέγοντας πως «Ο ΠΑΟΚ είναι 100% το φαβορί, πριν από τα παιχνίδια με την Ομόνοια έλεγα ότι η Μπρόντμπι είναι μια παραδοσιακή δύναμη, αλλά τα συμπεράσματα που έβγαλα από τους αγώνες λένε ότι δεν είναι η Μπρόντμπι που ξέραμε. Περίμενα πολύ περισσότερα. Το μόνο θετικό της είναι ότι ίσως είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Η κλήρωση είναι ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω παρακολουθήσει 90λεπτο του ΠΑΟΚ, έχω δει ρεπορτάζ, αλλά πιστεύω ότι είναι το φαβορί».