Γερμανός υπουργός τους “έστειλε” στην Ουάσιγκτον με τα αγγλικά του (video)

Ο Γκερντ Μίλερ, υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας από τη Χριστιανική Κοινωνική Ένωση CSU, το αδελφό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών συμμετείχε εκ μέρους της γερμανικής κυβέρνησης χθες 24/4 (μεταφέροντας μάλιστα και μήνυμα της Άνγκελα Μέρκελ) στην ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ “Για την ημέρα του πολίτη” στο πλαίσιο της “Ημέρας της Γης”.

Μαζί με τον γγ του ΟΗΕ, την γεν. Δ/ντρια του ΔΝΤ και άλλους αξιωματούχους θα επιχειρούσε να προωθήσει το σύνθημα “Τερματίστε τη φτώχεια”. Οξύμωρο, θα σκεφθείτε, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς το ρόλο τόσο της γερμανικής κυβέρνησης όσο και του ΔΝΤ στη φτωχοποίηση συγκεκριμένων χωρών της Ε.Ε…

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μίλερ έγινε το θέμα της ημέρας… αφού ενώπιον 200.000 κόσμου, που συγκεντρώθηκε περισσότερο για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα (τραγούδησαν διάσημοι Αμερικανοί καλλιτέχνες), νοιώθοντας μάλλον σούπερ σταρ δεν κατάφερε να …πει ούτε μία πρόταση σωστά απ’ το λόγο του! Η δε γερμανική προφορά κατέστησε αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια κατανόησης του.

Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό…