Γερή μπάζα! Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ σε μετρητά από αυτοκίνητο στη Λευκωσία – έξω από το κοιμητήριο

Την τύχη τους έκαναν άγνωστοι που θρυμμάτισαν το τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν δύο τσάντες γυναικών από αυτοκίνητο έξω από το κοιμητήριο της Λακατάμιας.  Εξασφάλισαν μετρητά 22 περίπου χιλιάδες ευρώ! Άφαντος παρά τις έρευνες της αστυνομίας.

Η κλοπή συνέβη χθες το απόγευμα.  Όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, θύματα του κλέφτη,  στάθμευσαν το αυτοκίνητο τους  στο χώρο στάθμευσης του κοιμητηρίου Λακατάμιας. Με την επιστροφή τους στο αυτοκίνητο διαπίστωσαν έντρομες ότι άγνωστοι είχαν θρυμματίσει το τζάμι της πισινής πόρτας και άρπαξαν τις δύο τσάντες τους.

Όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία, η μια τσάντα περιείχε 3 τραπεζικά βιβλιάρια, ένα πορτοφόλι πουπεριείχε 50 ευρώ σε μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο.  Η δε άλλη τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό 21,850 ευρώ σε μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι και δελτία ταυτότητας.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας οι δράστες παραμένουν άφαντοι.  Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν κατά πόσον γνώριζαν την ύπαρξη του μεγάλου χρηματικού ποσού ή κατά πόσον ήταν τυχαία κλοπή, επειδή αντιλήφθηκαν τις τσάντες των γυναικών εντός του αυτοκινήτου στην απόμερη αυτή περιοχή.