Γάτες οι υπάλληλοι στη Πάφο! – Έπιασαν στα πράσα τον διαρήκτη

Στην σύλληψη δύο Γεωργιανών ελληνικής καταγωγής 41 και 32 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή περιουσίας. Οι δύο κίνησαν υποψίες υπαλλήλων ξενοδοχείου στην Πέγεια, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν. Διαρρήκτες με περγαμηνές οι ύποπτοι. Είχαν κλέψει προηγουμένως ένοικους του ξενοδοχείου.

Ο ένας εκ των δύο θεάθηκε να κινείται ύποπτα έξω από ξενοδοχειακό συγκρότημα από υπαλλήλους οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σε έρευνα που διενήργησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εντόπισαν στην κατοχή του αρκετή περιουσία ηλεκτρονικών ειδών και 6.700 ρούβλια.

Από έρευνες διαπιστώθηκε πως τα ρούβλια προέρχονταν από δωμάτιο 50χρονης Ρωσίδας τουρίστριας που διέμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Για την υπόθεση η Αστυνομία εντόπισε και δεύτερο Γεωργιανό στο όχημα του οποίου ανευρέθηκαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη και ο οποίος ομολόγησε πως ήταν με τον πρώτο συνεργάτες.

Τα δύο πρόσωπα αναμένεται να προσαχθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά κατά πόσο οι δύο Γεωργιανοί εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών .