Γάλλοι διεθνείς αρνούνται να παίξουν στο φιλικό με την Αγγλία μετά την επίθεση στο Σταντ ντε Φρανς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών «Times» αρκετοί ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Γαλλίας παραμένουν τρομοκρατημένοι μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο «Σταντ ντε Φρανς» και σε πολλά σημεία του Παρισιού.

Πολλοί Γάλλοι διεθνείς, μάλιστα, είναι εξοργισμένοι με την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας τους να γίνει κανονικά αύριο το βράδυ στο «Γουέμπλεϊ» το φιλικό με την Αγγλία, παρά το γεγονός μάλιστα ότι υπάρχουν προειδοποιήσεις των τζιχαντιστών για χτυπήματα στο Λονδίνο, αλλά και στη Ρώμη. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές των «τρικολόρ», οι οποίοι δεν κατονομάζονται,που εξέφρασαν την επιθυμία να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία, ενώ εξέφρασαν και την απορία τους για το γεγονός ότι δεν ελήφθη υπόψη η δική τους γνώμη, καθώς συντριπτικά ήταν κατά της διεξαγωγής του αυριανού αγώνα.

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Παρίσι, εκπρόσωπος της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι το φιλικό με τους Άγγλους δεν θα διεξαχθεί. Το μεσημέρι του Σαββάτου, όμως, η απόφαση άλλαξε και σε συνεννόηση με την Ποδοσφαιρική Ομοσπόνδία της Αγγλίας συμφωνήθηκε το παιχνίδι να γίνει κανονικά, ώστε να μην επηρεαστεί περισσότερο ο αθλητισμός από τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Οι παράγοντες της Π.Ο. της Γαλλίας ανακάλεσαν την αρχική απόφασή τους αγνοώντας την επιθυμία πολλών παικτών του Ντιντιέ Ντεσάμπ, που παραμένουν σοκαρισμένοι. αλλά και φοβισμένοι και δεν θέλουν τα ταξιδέψουν στην Αγγλία.