Βγήκαν μαχαίρια στην Τ/κ συνοικία Λεμεσού – Ελαφρά τραυματίας ο ένας, καταζητείται ο άλλος

Άναψαν τα αίματα και βγήκαν τα μαχαίρια χθες στη Τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού.  Αποτέλεσμα του καυγά, ένας τουρκοκύπριος στο νοσοκομείο και άλλος να καταζητείται. Προσωπικές οι διαφορές εκτιμά η αστυνομία.

Ο καυγάς σημειώθηκε στις 10 χθες το πρωί, έξω από καφενείο στην περιοχή Αγίου Αντωνίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο ενώ βρισκόταν στο καφενείο, τον προσέγγισε ένας άλλος Τουρκοκύπριος ο οποίος χωρίς λόγο, άρχισε να τον απειλεί και να του επιτίθεται φραστικά.  Πριν προλάβει το θύμα να αντιδράσει και να αντικρούσει τις κατηγορίες, ο θύτης ανέσυρε πτυσσόμενο μαχαίρι και προσπάθησε να του το καρφώσει στο λαιμό.  Το θύμα αντέδρασε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το μαχαίρι, έτσι  δέχθηκε τη μαχαιριά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή.  Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του έγινε συρραφή του τραύματος.  Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο, ενώ στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία.  Ο δράστης αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμήν και η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διέφυγε στις κατεχόμενες περιοχές.  Οι ανακριτές αποδίδουν τον καυγά σε προσωπικές διαφορές.