Βίασαν ομαδικά και έβγαλαν τα μάτια από 16χρονη, ώστε να την εξαγνίσουν!

Μια άγρια και αποτρόπαιη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στην Αργεντινή. Ο πάστορας στη μικρή κοινότητα Χενεράλ Πινέδο, οργάνωσε ένα ανελέητο μαρτύριο στο οποίο υποβλήθηκε μια 16χρονη κοπέλα με στόχο να φύγει από μέσα της ο διάβολος.

Η έφηβη κοπέλα υπέστη ομαδικό βιασμό από διάφορους άνδρες της κοινότητας, οι οποίοι στη συνέχεια την καθήλωσαν στο έδαφος, ώστε με ένα ειδικό, τελετουργικό μαχαίρι, η αδερφή της να της βγάλει τα μάτια!

Η κοπέλα βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, νοσοκομείου, όπου και παλεύει για τη ζωή της, ενώ η αδερφή της έχει συλληφθεί.

Κατά την ανάκρισή της, υποστήριξε πως η αδερφή της έβλεπε οράματα από ζώα, «όπως κατσίκες», που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν. Έτσι απευθύνθηκαν στον τοπικό πάστορα της ευαγγελικής εκκλησίας.

Αυτός, κατά τα λεγόμενα της κοπέλας, οργάνωσε το αρρωστημένο τελετουργικό, στο οποίο συμφώνησαν και οι γονείς, για τον απλούστατο λόγο πως «οι δαίμονες τρέμουν τον πόνο και μια τέτοια ενέργεια θα τους έδιωχνε».

Σοκαρισμένος ο διευθυντής της αστυνομίας της περιοχής, έχει δώσει εντολή για τη σύλληψη μιας ομάδας ανδρών που φέρονται να συμμετείχαν στο αποκρουστικό αυτό περιστατικό.

Και αυτός και ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσαν πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουν κάτι τέτοιο και πως αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη σε ένα έφηβο κορίτσι.