Αφέθηκε ελεύθερος ο 25χρονος που είχε συλληφθεί για βιασμό τουρίστριας!

 Απολύθηκε σήμερα χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς 25χρονος, από την Πάφο, ο οποίος τελούσε υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση βιασμού 23χρονης τουρίστριας.

Ο 25χρονος χθες προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Ο 25χρονος συνελήφθη προχθές βράδυ από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος στην υπόθεση βιασμού 23χρονης Ολλανδής τουρίστριας, αδίκημα που φέρεται να διαπράχθηκε πριν από μερικές μέρες στην Πάφο.

Ο ύποπτος, ανακρινόμενος από την πρώτη στιγμή, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, δηλώνοντας στην αστυνομία ότι βρίσκονταν στην περιοχή της Κάτω Πάφου και ότι δεν είχε καμία συνάντηση με την 23χρονη Ολλανδέζα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 23χρονη κατήγγειλε ότι ενώ επέστρεφε πεζή, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στις 05:30 το πρωί της 4ης Οκτωβρίου, από νυχτερινή έξοδο στο διαμέρισμα όπου διαμένει, άγνωστος που επέβαινε μοτοποδηλάτου της πρότεινε να την μεταφέρει με αυτό στο διαμέρισμά της.

Αντί αυτού, ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την μετέφερε σε ανοικτό χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς τη θέλησή της. Ακολούθως, όπως κατήγγειλε, της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το κινητό τηλέφωνό της και την πιστωτική της κάρτα.

Η 23χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή τα ευρήματα του οποίου παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία ωστόσο αναμένει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.