Αυτό και αν είναι φανατισμός! 78χρονος Γερμανός έκρυβε τανκ στο υπόγειο του σπιτιού του (pics)

Συλλέκτης, υπερβολικός, πωρωμένος με το αντικείμενο… Πολλά μπορούμε να επικαλεστούμε για τον άνθρωπο που έκρυβε ένα τανκ 44 τόνων στο υπόγειο του σπιτιού του. Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ένα. Πώς το κατέβασε εκεί κάτω;

20.si

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συλλέγουν αντικείμενα του 2ου Π.Π. ως κειμήλια ή αναμνηστικά, όμως ένας 78χρονος Γερμανός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού του έναν τανκ 44 τόνων.
Μετά από καταγγελία, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του ηλικιωμένου στη βόρεια Γερμανία, όπου και βρήκε στο κελάρι του Γερμανού έναν πραγματικό θησαυρό από στρατιωτικό εξοπλισμό των Ναζί, συμπεριλαμβανομένου ενός τανκ Panther, μιας τορπίλης και ενός αντιαεροπορικού πυροβόλου.

ImageHandler (4)

Δεν έγινε σαφές πως κατάφερε να κατεβάσει στο κελάρι του σπιτιού του το τανκ, αλλά χρειάστηκαν 20 στρατιώτες να δουλεύουν για σχεδόν εννέα ώρες για να μεταφέρουν τα πάντα, αναφέρει το BBC. Στην πόλη του Κιέλου, οι αρχές ερευνούν αν τα όπλα έχουν δηλωθεί και έχουν την απαραίτητη στρατιωτική άδεια.

2000

Πάντως, κατά κάποιο τρόπο, η ύπαρξη του τανκ, ήταν κοινό μυστικό στην πόλη, αφού όπως λέει ο δήμαρχος της πόλης, είχε δει το όχημα στους δρόμους κατά την μεγάλη χιονοθύελλα του 1978.