Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Γραφείου Ευημερίας; – Κόβουν το επίδομα σε μητέρα γιατί πωλούσε βραχιολάκια έξω από εκκλησία

Το Γραφείο Ευημερίας ενημέρωσε τριμελή οικογένεια πως στο τέλος του μήνα θα της αποκοπεί το επίδομα λόγω του ότι η μητέρα πηγαίνει κάποιες φορές στα πανηγύρια να καταφέρνει να πάρει έστω και 25 ευρώ μεροκάματο κάνοντας βραχιόλια.

Η 32χρονη μητέρα και ο 37χρονο σύζυγο της, οι οποίοι με χίλιες δυο οικονομικές δυσκολίες προσπαθούν να μεγαλώσουν την 4χρονη κορούλα τους.

Το θέμα ανέδειξε ο τηλεοπτικό σταθμός Mega και εδώ και περίπου 4 χρόνια οι γονείς βρίσκονται στη μακρά λίστα των ανέργων, ενώ ο 37χρονος πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία δεν του επιτρέπουν καν να εργαστεί.

Δεν τους έφταναν τα τεράστια οικονομικά τους προβλήματα και η φτώχια τους, λειτουργός του γραφείου ευημερίας ενημέρωσε χθες τον 37χρονο ότι το επίδομα που λάμβανε ύψους περίπου 750 ευρώ θα τους αποκοπεί, αφού προέκυψε καταγγελία για την σύζυγο του που πηγαίνει στα πανηγύρια.

Με δάκρυα στα μάτια η 32χρονη μητέρα περιέγραψε στην κάμερα του Mega την απόγνωση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια της, ανησυχώντας για το αύριο, αφού η 4χρονη κορούλα της σε λίγες ημέρες θα πάει σχολείο και δεν έχει να τις προσφέρει ούτε τα απαραίτητα.

Ο 37χρονος πατέρας εξήγησε στο Γραφείο Ευημερίας την ακριβή εικόνα, άλλα όπως ισχυρίζεται του ανακοίνωσαν ότι εντός των επόμενων ημερών θα λάβει λάβει επιστολή με την οποία θα ενημερώνεται ότι το επίδομα αποκόπτετε από τέλος του μήνα.