Αυτός πυροβόλησε τον 45χρονο στη Λακατάμια – “Έλα κάτω να εξηγηθούμε”

Ανοιχτούς λογαριασμούς φαίνεται να είχε ο 20χρονος με τον 45χρονο και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας όταν το θύμα έφτασε στην οικία του 20χρονου του είπε στο τηλέφωνο  «έλα κάτω να εξηγηθούμε.»

Όταν οι δύο συναντήθηκαν γύρω στις 19:30 και μετά από έντονη λογομαχία, ο 20χρονος ανέσυρε πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του 45χρονου,  ο οποίος έβαλε μπροστά στο πρόσωπο του τα χέρια του για να προφυλαχθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφαίρες στο χέρι, άρχισε να τρέχει και ο 20χρονος συνέχισε να τον πυροβολεί.

stavros4

Ο νεαρός Σταύρος Μπενάκης που πυροβόλησε τον 45χρονο είναι γνωστός στην αστυνομία για διαρρήξεις και κλοπές αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών.

stavros2

Η απόπειρα δολοφονίας του 45χρονου φαίνεται να κρύβει υπόθεση ναρκωτικών και η Αστυνομία θα εξετάσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του Σταύρου Μπενάκη αλλά και των παρακείμενων σπιτιών. Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα όλους τους κάλυκες και με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας.

Στο νεαρό Σταύρο Μπεκάκη φαίνεται να αρέσουν οι Κρητικές μαντινάδες που έχουν να κάνουν με όπλα αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φιλοξενεί πολλές από αυτές:

stavros1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Λακατάμια η απόπειρα φόνου – Τον τραυμάτισε στο χέρι – Έτρεχε και συνέχιζε να τον πυροβολεί