Αυτός είναι ο καταζητούμενος για το πάρτι στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία στη Λεμεσό, τα στοιχεία του 45χρονου που καταζητείται σε σχέση με το πάρτι εκατομμυρίων στη ΣΠΕ Μέσα Γειτονιάς.  Ο Ελλαδίτης παραμένει άφαντος παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας.  Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση τέσσερα συνολικά πρόσωπα, τρία πρώην στελέχη της τράπεζας και τον ιδιοκτήτη εργοληπτικής εταιρείας.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιορδάνη Κωστέκογλου, από την Ελλάδα, ηλικίας 45 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, κλοπής από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, κλοπής από Γραμματείς και Υπηρέτες, τήρησης ψευδών λογαριασμών και άλλα αδικήματα, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2006-2009 στη Λεμεσό.

ypoptos gia SPE

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.