Αυτή είναι η πρωτεύουσα του σεξ – Εκεί που θα ήθελε να ζει κάθε άντρας (φωτος)

Για πολλούς, η μονογαμία είναι υπερεκτιμημένη και ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας μας. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει για μια πόλη όπου η υπερπροσφορά σε γυναίκες, επιτρέπει σε κάποιον άντρα να έχει παραπάνω από δυο φιλενάδες.

Η Dongguan, στην νότια επαρχία Guangdong της Κίνας, είναι γνωστή για την παραγωγή δημοφιλών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα iPhones και iPads –αλλά φημίζεται κυρίως ως η «πρωτεύουσα του σεξ στην Κίνα».

Εξαιτίας της πολιτικής του ενός παιδιού στην Κίνα που λειτουργούσε για πολλά χρόνια, η χώρα έχει μια τεράστια ανισορροπία μεταξύ των δυο φύλων με εκατομμύρια περισσότερους άντρες από ότι γυναίκες.

Στην Dongguan, τα τοπικά εργοστάσια συναρμολόγησης δεν προτιμούν να χρησιμοποιούν άνδρες γιατί τους θεωρούν αναξιόπιστους και αντ’ αυτού, προσφέρουν εργασία, κυρίως σε γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι η πόλη έχει πολλές περισσότερες γυναίκες από ότι άνδρες, με τους άνδρες να κάνουν δουλειές του ποδαριού, αφήνοντας τους με άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους.

Επιπλέον, είναι επιτρεπτό να έχει κάποιος, περισσότερες από μια συντρόφους. «Είναι πιο εύκολο να βρεις φιλενάδα, παρά δουλειά», παραδέχεται ένας ντόπιος σε τοπικό κανάλι. Ένας άλλος, ο Li Bin αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω τρεις κοπέλες και όλες τους γνωρίζουν η μια για την άλλη. Πολλοί φίλοι μου επίσης έχουν πολλές συντρόφους.  Υπάρχουν τόσο πολλά κορίτσια και τόσα αφελή θηλυκά στην πόλη, οπότε γιατί να μην έχεις περισσότερες από μια αν μπορείς;», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

jksdgh3jksdgh1jksdgh2