Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλη που αγόρασε ο Έλτον Τζον για να στεγάσει τον έρωτά του.

Την έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά του με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις, φαίνεται πως βρήκε ο Έλτσον Τζον και μάλιστα σε εξαιρετική -για τα δεδομένα- τιμή.

Ο Βρετανός τραγουδοποιός αγόρασε στη μισή τιμή αρχοντική τεράστια βίλα που βρίσκεται σε έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων στο Μπέβερλι Χιλς και αποτελείται από: επτά κύρια μεγάλα υπνοδωμάτια, τρία μικρότερα για το προσωπικό, δέκα μεγάλα μπάνια και δώδεκα μικρότερα, μία βιβλιοθήκη, κελάρι κρασιών, κινηματογράφο, γυμναστήριο, πισίνα, γκαράζ, χωρητικότητας έντεκα αυτοκινήτων, εννέα τζάκια και μια τεράστια τραπεζαρία.

el13

Η μεσογειακής αρχιτεκτονικής έπαυλη, που κατασκευάστηκε το 2001, αποτελείται από τρεις ορόφους, στους οποίους οι ένοικοί της μεταφέρονται με ασανσέρ και ήταν ιδιοκτησίας του συνιδιοκτήτη της εταιρείας μόδας Guess, Armand Marciano.

el8

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Variety η έπαυλη βρισκόταν προς πώληση επί τέσσερα χρόνια, με αρχική τιμή 63 εκατομμύρια δολάρια, όμως, με το πέρασμα του χρόνου και την έλλειψη ενδιαφέροντος από υποψήφιους αγοραστές, η τιμή έπεσε στα 34 εκατομμύρια δολάρια και είναι η τελική τιμή που πλήρωσε ο 68χρονος Έλτον Τζον για να την αποκτήσει.

el4

Η συνολική περιουσία του Έλτον Τζον υπολογίζεται στα 413 εκατ. δολάρια ενώ ο καλλιτέχνης το 2012 είχε αγοράσει ένα ακόμα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων.