Αυτή είναι η βασιλική σουίτα που θα μείνει ο Ολάντ (φωτος)

Με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, στη Βουλή και στο Λυκαβηττό είναι η βασιλική σουίτα στην οποία θα καταλύσει ο Φρανσουά Ολάντ κατά την διήμερη παραμονή του στην Ελλάδα.

Το σάιτ του ξενοδοχείου περιγράφει την σουίτα ως εξής:

Στον πέμπτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, η Βασιλική Σουίτα ενός υπνοδωματίου και δύο λουτρών καταλαμβάνει μια επιφάνεια 400 τμ, ενώ τα πολυάριθμα παράθυρα προσφέρουν μια πανοραμική θέα της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της Πλατείας Συντάγματος, της Ακρόπολης, του Κοινοβουλίου και του Λόφου του Λυκαβητού.

Οι τρεις συνδεόμενοι χώροι καθιστικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψυχαγωγία, διακοσμημένοι με υφάσματα σε απαλούς γήινους τόνους και επιπλωμένοι με εξαιρετικά κομμάτια των οίκων Christie’s και Sotheby’s, αλλά και πρωτότυπα έργα τέχνης. Το μαρμάρινο τζάκι και το πιάνο αντίκα συνεισφέρουν στην αίσθηση της κλασσικής χάρης. Στην πολυτελή ιδιωτική τραπεζαρία της σουίτας μπορούν να παρακαθίσουν άνετα 16 προσκεκλημένοι, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο επιλογών ψυχαγωγίας.

Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι το ιδιωτικό άδυτο με δικό του καθιστικό, μεγάλη γκαρνταρόμπα και μπουντουάρ. Το κύριο λουτρό από μάρμαρο διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη πλάσματος, ντουζιέρα ατμού με τζάμι και μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ τοποθετημένη βασιλικά στο μέσο του δωματίου. Μια σεζ-λονγκ, ένας διακοσμητικός καθρέπτης σε όλον τον τοίχο, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος και τα είδη προσωπικής φροντίδας Hermés συμπληρώνουν αυτή τη αριστοκρατική εμπειρία.