Αυστηρή προειδοποίηση Θεμιστοκλέους σε Τορναρίτη

Με κομματική σφαγή απειλείται ο ΔΗΣΥ, με αφορμή την απόφαση που έλαβε το κόμμα, για το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους κατηγορεί ευθέως τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Νίκο Τορναρίτη, για διαστρέβλωση της απόφασης του κόμματος, υποβάλλοντάς του ότι δεν λέγει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής δικτύωσης και όχι επιστολόχαρτο, αναφέρει επί λέξη:

Μετά λύπης προς τον κ. Τορναρίτη

Όταν συναγωνιστή αναφερόμαστε δημοσίως, για τις κομματικές αποφάσεις, οφείλουμε να λέμε την αλήθεια, όλη την αλήθεια και μόνον την αλήθεια!

Και η αλήθεια για το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι ότι η κομματική απόφαση, με την οποία εγώ διαφώνησα, αλλά αυτή πέρασε, είναι ότι:
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης, αλλά εναντίον του γάμου ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς και οι βουλευτές του κόμματος δικαιούνται να τοποθετούνται και τελικά να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Υ.Γ – ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Δεν θα ήθελα να σε ξανακούσω να διαστρεβλώνεις δημοσίως περιστατικά και γεγονότα ή να προσαρμόζεις κομματικές αποφάσεις στις προσωπικές σου ατζέντες, εκθέτοντας συναδέλφους ή εμένα.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Ακολουθεί, όμως, μετά το υστερόγραφο και μια προειδοποίηση, για το καλό του κόμματος.
‘’Αν συνεχίσεις να διαστρεβλώνεις τότε το γενικό παραταξιακό συμφέρον θα μου υποβάλει καθηκόντως την υποχρέωση να σε καταγγείλω δημοσίως και να δώσω στη δημοσιότητα και τα πρακτικά της προχτεσινής συνεδρίας της Κ.Ο.’’

Αναμένουμε με αγωνία την απάντηση του Νίκου Τορναρίτη, καθώς φαίνεται ότι το συγκεκριμένο έργο θα έχει πολλά επεισόδια.

Κρατίνος