Ατυχής η δήλωσή σας κύριε Αντρέα Κυπριανού

Με εξέπληξε η αρνητικά η γραπτή δήλωση του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντρέα Κυπριανού, αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης που “συγκλόνισε” το Παγκύπριο!

Αναφέρομαι στο επεισόδιο, που δημιουργήθηκε στη βουλή, μεταξύ του A. Κυπριανού και της Βουλευτού του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου και τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα για το περιστατικό.

Γράφει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ. «Ένα ατυχές στιγμιαίο, ήσσονος σημασίας περιστατικό έντασης, μεταξύ δύο Βουλευτών, απασχόλησε δυστυχώς την κοινή γνώμη για ένα και πλέον μήνα, τη στιγμή που η πατρίδα περνά δύσκολες ώρες»!

Έχετε δίκαιο κύριε Αντρέα Κυπριανού. Την ώρα που η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές και στις εξελίξεις γύρω από το κυπριακό, αλλά και στο θέμα της οικονομίας και τη στιγμή που τα βλέμματα αυτού του δύσμοιρου λαού είναι στραμμένα και στη βουλή, μήπως και νομοθετήσετε υπέρ των αδυνάτων(πού τέτοια τύχη)εσείς κύριε Κυπριανού ξεκατινιάζεστε με συνάδελφό σας!

Μήπως, λέω μήπως, δεν καταλάβατε ακόμα σε πιο χώρο ευρίσκεστε;

Απολογείστε δημόσια, γιατί παραβιάσατε τη νομοθεσία, καπνίζοντας σε δημόσιο χώρο!
Συνάδελφοί σας, σε κάποια άλλη χώρα, θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους, για ήσσονος σημασίας θέματα!

Ο νομοθέτης, παραβιάζει τη νομοθεσία, την οποία ο ίδιος ψήφισε!

Και το κερασάκι στην τούρτα, είναι το γεγονός ότι ζητάτε συγγνώμη από τους πολίτες, που ενώ βιώνουν όπως λέτε τις τεράστιες δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, έζησαν και αυτή την απαξίωση της πολιτικής ζωής!

Κύριε Κυπριανού όταν “φτύνετε” πάνω μας, να κρατάτε ομπρέλα!

Όσο για τους πολίτες, μην ανησυχείτε. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Άλλωστε, δυστυχώς, φαίνεται ότι έχουμε τους πολιτικούς, που μας αξίζουν!

Καλό καλοκαίρι…Και μην ξεχνάτε κύριε Κυπριανού. Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία!

 Πυθία