Ατάκα – βόμβα από γνωστό Έλληνα ηθοποιό – “Δεν προτρέπω κανέναν να είναι gay, πονάς και υποφέρεις πολύ” (video)

Ο Φώτης Σπύρου βρέθηκε χτες καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Μπιπ και μίλησε για τον γάμο του, τη σχέση με τους γονείς του, ενώ επιτέθηκε και στον Λιάγκα και τη Στεφανίδου.

«Παντρεύομαι στις 18 Οκτωβρίου», δήλωσε ο ίδιος και κατόπιν πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω δύο μηνύματα. Δεν προτρέπω κανέναν να είναι gay γιατί δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα. Πονάς και υποφέρεις πολύ. Μακάρι να μην συνέβαινε στη ζωή κανενός. Όταν μου συνέβη εμένα μικρό παιδί, φαντάσου τι bullying έφαγα και τι έχω περάσει. Είμαι στα 40 μου και τώρα έχω τα κότσια να βγω να το πω».

fotis-spiros2

Τέλος αναφέρθηκε και στη δύσκολη σχέση με τους γονείς του: «Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος επειδή έχουν πληγωθεί από αυτή την κατάσταση. Το ήξεραν πριν από μένα για μένα και λίγο πολύ το περίμεναν. Μακάρι μετά το τέλος της εκπομπής να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να πάω για φαγητό. Θα ήταν το πιο ευτυχισμένο πράγμα στην ζωή μου».

Επιπλέον ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να απαντήσει στα σχόλια των Λιάγκα και Στεφανίδου. «Βγήκε ο Λιάγκας ο σούπερ ηθικός και η Φαίη του λέει τι λες τώρα και τσακώθηκαν στον αέρα. Βγήκε η Τατιάνα και είπε μ@λ@κιες γιατί έχει παιδιά και νομίζει πως θα τους κάνω π@@@στηδες».

Επιπλέον ο ίδιος στην εκπομπή Όλα Καλά της Ιωάννας Λίλη δήλωσε πως σε ηλικία 4 ετών …. πήγαινε και με αγόρια και με κορίτσια.