Αρχίζουμε με δεκατέσσερις ομάδες και βλέπουμε…

Ας αρχίσουμε το πρωτάθλημα με δεκατέσσερις ομάδες και βλέπουμε μέχρι του χρόνου πόσες θα είναι, και ποιες αποφάσεις θα πάρουν οι ειδήμονες του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Την περσινή χρονία ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με δώδεκα ομάδες , και ήταν ίσως το ποιό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, άλλωστε για αυτό τον λόγο μειώθηκαν οι ομάδες για να γίνει το πρωτάθλημα μας ποιο ανταγωνιστικό, κάτι το οποίο πέτυχε ως ένα βαθμό.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν η απόφαση πάρθηκε και αρχίζουμε με δεκατέσσερις ομάδες, μοντέλο το οποίο υπήρχε εδώ και τόσα χρόνια και το αλλάξαμε , φέτος το επαναφέραμε του χρόνου βλέπουμε.
Το ερώτημα όμως είναι , για ποιο λόγο αυξήθηκαν οι ομάδες από την στιγμή που το περσινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά αναγνωστικό ; Μήπως έπρεπε να έρθουν περισσότερες ομάδες στη πρώτη κατηγορία μιας και θα είχαμε και εκλογές στην ομοσπονδία;

Φυσικά κάποιοι λειτουργούν με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν χωρίς να παίρνουν την άποψη των άμεσα ενδιαφερομένων.

Για να δούμε φέτος με δεκατέσσερις ομάδες πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα μας , και αν κάτι δεν πάει καλά αλλάζουμε των αριθμό των  ομάδων από τη νέα χρονιά.

Στέλιος Χαραλάμπους