Από το Master Chef στο εδώλιο, ύποπτος για 4 δολοφονίες

Τον γνώρισαν μέσα από την κουζίνα του «Master Chef» και τον ξαναείδαν στο εδώλιο να κατηγορείται ως κατά συρροή δολοφόνος. Ο άνθρωπος που συμμετείχε στο διάσημο ριάλιτι μαγειρικής είναι κατηγορούμενος για τέσσερις δολοφονίες αντρών, που «ψάρεψε» μέσα από εφαρμογή-ιστοσελίδα για gay.  

upl562b88a425f2b

Ο Στίβεν Πορτ, έχει σοκάρει όλους όσοι συμμετείχαν μαζί του,καθώς και τους παραγωγούς του βρετανικού ριάλιτι μαγειρικής, οι οποίοι τον συναναστρέφονταν καθημερινά και δεν είχαν την παραμικρή υποψία για την θηριώδη πλευρά του.

Τέσσερις μήνες μετά τη συμμετοχή του στο βρετανικό «Celebrity Master Chef», όπου εμφανιζόταν με ξανθό περουκίνι,  ο 40χρονος βρέθηκε να δικάζεται για τέσσερις φόνους και τέσσερις απόπειρες δηλητηρίασης!

upl562b88cb63cd4

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, έβρισκε ομοφυλόφιλους μέσω δημοφιλούς εφαρμογής για ραντεβού και τους καλούσε στο σπίτι του, όπου τους δηλητηρίαζε με υπερβολική δόση ναρκωτικών και στη συνέχεια πετούσε τα πτώματα τους κοντά σε μία εκκλησία στο ανατολικό Λονδίνο. Τα τέσσερα θύματα ήταν 23, 22, 21 και 25 ετών, με τον πρώτο φόνο να έχει διαπραχθεί 19 Ιουνίου 2015, ενώ συμμετείχε στο ριάλιτι.  Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, διέπραξε τον τελευταίο φόνο στις 14 Σεπτεμβρίου του 2015.

Συνελήφθη στο διαμέρισμά του, παρουσιάστηκε στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία και κρατείται, ενώ η δίκη του ορίστηκε για τον ερχόμενο Απρίλιο.

πηγή:thetoc.gr