Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του Αντρέα και Ειρήνη

Περίμενα υπομονετικά να δω, αν θα συνεχιστεί η αντιπαλότητα, αντιπαράθεση , όπως θέλετε πείτε το, μεταξύ του Ανδρέα Κυπριανού και της Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Δεν διαψεύσθηκα. Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κολόνια…

Η δημόσια απολογία του βουλευτή, Ανδρέα Κυπριανού, ο οποίος παραβίασε κατάφορα τη νομοθεσία, καπνίζοντας σε δημόσιο χώρο, δεν με ικανοποιεί.

Όπως δεν με ικανοποιεί και η ανάρτηση της συναδέλφου του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου στο Facebook, η οποία, όσο δίκαιο και αν έχει, το χάνει.

Η απολογία του κυρίου Κυπριανού δεν με ικανοποιεί και ως αρθρογράφο και ως απλό πολίτη αυτής της Δημοκρατίας, που με την ψήφο του, στέλνει εκπροσώπους στη Βουλή, οι οποίοι απλώς δεν το αξίζουν και φροντίζουν να μας το θυμίζουν τακτικά.

Δεν με ικανοποιεί, διότι ο κύριος Κυπριανού δεν μένει σ’ αυτήν, θέλει να βγει και από πάνω, κάνοντας λόγο μάλιστα και για ένα πρωτοφανές πολιτικό bulling, που συντηρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες εις βάρος του.

Κύριε Κυπριανού, οφείλεις να γνωρίζεις ότι τις νομοθεσίες που ψηφίζεις πρέπει πρώτα απ’ όλα να τις τηρείς εσύ και μάλιστα με θρησκευτική ευλάβεια.

Κύριε Κυπριανού, όταν οι πολίτες σ’ εμπιστεύτηκαν θεώρησαν ότι θα τους εκπροσωπήσεις επάξια και δεν θα εκτίθεσαι, με τον τρόπο που παρακολουθήσαμε όλοι τις τελευταίες μέρες.

Κύριε Κυπριανού, μπορεί να αθωώθηκες, όπως αποφάνθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας, στο θέμα «σεξιστικού χαρακτήρα» με την συνάδελφό σου Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Αυτό, όμως, δεν αναιρεί την απαράδεκτη πράξη σου, με το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο.

Επίσης, δεν δικαιούσαι να λες ότι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τις οποίες πολύ σωστά χαρακτηρίζεις στην επιστολή σου εντεταλμένες να προστατεύουν τους πολίτες από τον ρατσισμό, επέδειξαν σε βάρος σου την πλέον ρατσιστική συμπεριφορά.

Εσύ τι έκανες;

Όταν καπνίζεις σε δημόσιο χώρο, χωρίς να σ’ ενδιαφέρει τίποτα και χωρίς να υπολογίζεις τίποτα, πως συμπεριφέρεσαι;

Όταν προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι κύριε Κυπριανού δεν το κάνεις μεσοβέζικα, δηλαδή ναι μεν αλλά, με σκοπό να βγεις και από πάνω.

Στον τόπο μας κύριε Κυπριανού, η συγνώμη με αυτόν τον τρόπο, είναι μισό…

Όσο για σένα κυρία Χαραλαμπίδου, συνεχίζεις και συντηρείς την αντιπαράθεση και δεν έχει σημασία σε ποιο ή από ποιο μέσο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις το δίκαιο σου.

Και οι δυο σας έχετε καταστεί στα μάτια των πολιτών και πολλών ψηφοφόρων σας, παράδειγμα προς αποφυγήν.

Δυστυχώς στην τηλεδημοκρατία που ζούμε υπερισχύει η ατάκα και τα συνθήματα και όχι η ουσία και η σκληρή δουλειά

Κρατίνος