Αποκλειστικό: Στον “αέρα” η συνεύρεση Αναστασιάδη – Ακιτζί στον Πύργο του Οθέλλου

Απόντες μάλλον θα δηλώσουν στην αυριανή μουσική εκδήλωση στον Πύργο του Οθέλλου στην Αμμόχωστο,  οι δύο ηγέτες, Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί.  Όπως όλα δείχνουν οι δύο ηγέτες δεν θα παρευρεθούν στην μουσική εκδήλωση «Η Μουσική μας κάτω από το Φως του Φεγγαριού»  λόγω της επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού Προέδρου Βενιαμίν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δυσκολεύεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς οι σημαντικές συζητήσεις με τον Ισραηλινό Πρόεδρο που φτάνει αύριο στη Κύπρο, αναμένεται να είναι ολοήμερες.  Έτσι στη διάρκεια των σημερινών συνομιλιών που βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, θα συζητήσει το θέμα με τον Μουσταφά Ακιντζι.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ηγέτες θα ανακοινώσουν μετά το πέρας των συνομιλιών, την ακύρωση της παρουσίας τους στην εκδήλωση.

Η συναυλία η οποία είναι ανοικτή και δωρεάν για το κοινό και από τις δύο κοινότητες, θα πραγματοποιηθεί στον πρόσφατα συντηρημένο Πύργο της κατεχομένης Αμμοχώστου στις 21:00, αποτελεί την πρώτη εκδήλωση της νεοσύστατης Τεχνικής Επιτροπής για τον Πολιτισμό, και πρόκειται για έργο της δικοινοτικής ομάδας «Κυπρογένεια».