Αποκλειστικό: Πατέρας απήγαγε την πρώην και τα παιδιά τους – Πως τους γλύτωσε η αστυνομία

Την υστάτη η αστυνομία Λευκωσίας απέτρεψε μια νέα οικογενειακή τραγωδία. Θολωμένος, άντρας κλειδώθηκε στο σπίτι με την πρώην συμβία του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους και απειλούσε να τους σκοτώσει!  Δραματικές οι στιγμές που έζησαν οι όμηροι αλλά και οι οικείοι τους. Τον έπεισαν οι διαπραγματευτές της αστυνομίας, την υστάτη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα άρχισαν χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν 35χρονος  με την πρόφαση ότι ήθελε να μιλήσει με τη πρώην συμβία του, μετέβη στο σπίτι της σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Αντί όμως αυτού, με το που εισήλθε στο σπίτι, αρνείτο να το εγκαταλείψει και θολωμένος άρχισε να απειλεί την πρώην  και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ότι θα τους σκοτώσει!

Μέλη της αστυνομίας που ενημερώθηκαν από συγγενείς, μετέβησαν επί τόπου και άρχισαν τις προσπάθειες με διαπραγματευτές ώστε να πειστεί ο άντρας να ελευθερώσει τους ομήρους.  Η προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα μετά από τρεις ώρες.

Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας κατάφεραν να πείσουν τον 35χρονο να αφήσει την οικογένεια του ελεύθερη. Έτσι και έγινε. Έντρομα τα παιδιά και η σύζυγος αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι και παραλήφθηκαν από οικεία τους πρόσωπα, ενώ ο απαγωγέας συνελήφθη.