Αποκλειστικό: Νεαρός έστρεψε το G3 εναντίον ζεύγους στη Λεμεσό – Γλίτωσαν την υστάτη

Ώρες αγωνίας έζησε ζεύγος ηλικιωμένων στη Λεμεσό, όταν 24χρονος τους έστησε στον τοίχο απειλώντας τους με το στρατιωτικό του τυφέκιο G3, το οποίο μάλιστα όπλισε εναντίον τους.  Ευτυχώς ο νεαρός έμεινε μόνο στις απειλές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί τρεις μετά.  Αιτία του περιστατικού  οι σκύλοι!

Το περιστατικό συνέβη στις δέκα το βράδυ την περασμένη Τετάρτη στη Λεμεσό.  Το ζεύγος ηλικίας 62χρονων βρισκόταν στην βεράντα της κατοικίας του όταν τους προσέγγισε ο 24χρονος ο οποίος είναι αδελφός του ιδιοκτήτη της κατοικίας που ενοικιάζει το ζευγάρι.  Ο 24χρονος κρατούσε μαζί του το στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 που του είχε εμπιστευτεί η Εθνική Φρουρά.  Σε έξαλλη κατάσταση, έστρεψε το G3 εναντίον του ζεύγους στήνοντας τους στον τοίχο, απειλώντας τους να τους σκοτώσει. Μάλιστα όπλισε το όπλο, προκαλώντας τους τον τρόμο, με τη γυναίκα να κλαίει με λυγμούς και τον 62χρονο άντρα να πέφτει στο έδαφος για να γλιτώσει!

Για καλή τους τύχη ο 24χρονος φαίνεται να λυπήθηκε την γυναίκα η οποία τον εκλιπαρούσε να μην τους σκοτώσει και φωνάζοντας ότι είναι τυχερή, εγκατέλειψε την περιοχή τρέχοντας.  Έντρομοι οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν την αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στο σπίτι του ζεύγους.

Το  ζεύγος ανέφερε σε κατάθεση του περιστατικό και κατονόμασε τον 24χρονο ως το πρόσωπο που τους απείλησε.  Όσον αφορά το λόγο της συμπεριφοράς του, το ζεύγος τον απέδωσε στο γεγονός ότι ο  62χρονος ζήτησε από τον ενοικιαστή του να απομακρύνει τα σκυλιά του 24χρονου ο οποίος τα είχε εγκαταστήσει στην αυλή της κατοικίας που ενοικίαζε το ζεύγος.  Κίνηση που ενόχλησε τον νεαρό.

Μετά από έρευνες ο 24χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και συνελήφθη από την αστυνομία.  Το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του, ενώ το στρατιωτικό τυφέκιο G3 έχει επιστραφεί στην Εθνική Φρουρά από την αστυνομία, η οποία το παρέλαβε αμέσως μετά τη σύλληψη του υπόπτου.