Αποκλειστικό: Νέα προσπάθεια συμπερίληψης της σημαίας του αίσχους στα ρεκόρ Γκίνες – Τελεσίγραφο Μοεζίνογλου σε Ακκιντζί

Η πρώτη προσπάθεια του «Συνδέσμου Φωταγώγησης της Σημαίας» στον Πενταδάκτυλο, τον Φεβρουάριο του 2012, ήταν αποτυχημένη.

Το έκτρωμα του Πενταδακτύλου δεν συμπεριλήφθηκε, μεταξύ των υποψηφιοτήτων για το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως η μεγαλύτερη φωταγωγημένη «σημαία» στον κόσμο.

Το θέμα, ωστόσο, φαίνεται να διατηρεί ζεστό ο λεγόμενος Πρόεδρος του «Συνδέσμου Φωταγώγησης της Σημαίας» του ψευδοκράτους, Τανζού Μοεζίνογλου.

Ο κύριος Μοεζίνογλου διεμήνυσε στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακκινζί, ότι πρόθεση του «Συνδέσμου» είναι να επαναφέρει το θέμα, με τη συνδρομή της Τουρκίας, σε περίπτωση μη επίλυσης του κυπριακού.

Η συγκεκριμένη κίνηση Μοεζίνογλου, έγινε πριν από δύο εβδομάδες και αποσκοπεί κατά πάσα πιθανότητα, στην άσκηση πίεσης προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, καθώς είναι πολύ καλά γνωστό, ότι ο συγκεκριμένος «Σύνδεσμος» διάκειται αρνητικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού, χωρίς τους όρους και τις προϋποθέσεις, που θέτει διαχρονικά η Άγκυρα.

Επισημαίνεται ότι τα μέλη, που απαρτίζουν τον Σύνδεσμο Φωταγώγησης της σημαίας της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», είναι φανατικοί Τουρκοκύπριοι και έποικοι, μεταξύ των οποίων κινούνται και ηγετικά στελέχη των γκρίζων λύκων.

Κρατίνος