Αποκλειστικό: Κυοφορούσε δίδυμα και δεν το αντιλήφθηκε η γιατρός – Νεκρό το δεύτερο νεογνό

Σοκ προκαλεί, απίστευτο ιατρικό λάθος στο νοσοκομείο Πάφου. 22χρονη Ελληνοκύπρια κυοφορούσε δίδυμα χωρίς να το ξέρει με αποτέλεσμα το ένα από τα νεογνά να γεννηθεί νεκρό.  Η γιατρός που την παρακολουθούσε δεν έκανε ποτέ λόγο για δίδυμα αλλά για ένα έμβρυο.  Από θαύμα γλίτωσε η ίδια και το άλλο νεογνό. Σοκ στην οικογένεια που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο Πάφου.  Η 22χρονη έγκυος αναμένετο να γεννήσει το παιδάκι της στις 27 Αυγούστου, ωστόσο χθες βράδυ έσπασαν τα νερά.  Μετέβη με τον άντρα της στο νοσοκομείο Πάφου και λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έφερε στο κόσμο ένα υγιές αγοράκι.  Λίγα λεπτά αργότερα, η 22χρονη παρουσίασε εκ νέου συσπάσεις και ένιωθε πόνους της γέννας.

Έκπληκτος ο επί καθίκοντι γυναικολόγος διαπίστωσε ότι η νεαρή κυοφορούσε δίδυμα και όχι ένα παιδί, όπως αναγραφόταν στον φάκελο της.  Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το αγοράκι γεννήθηκε  νεκρό, προκαλώντας σοκ και οργή στην οικογένεια τόσο για την απώλεια του παιδιού όσο και για το λάθος της γυναικολόγου που παρακολουθούσε την έγκυο και που δεν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για δίδυμη κύηση, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο και την υγεία της μητέρας και του άλλου νεογνού.

Η οικογένεια έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν  στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και παρέλαβαν τον ιατρικό φάκελο της μητέρας. Η νεκρoτομή αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους. Στην ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο το βρέφος, που ήταν αγοράκι, ήταν ατροφικό και δεν φαινόταν ή όχι.  Το δεύτερο αγοράκι είναι καλά στην υγεία του, το ίδιο και η νεαρή μητέρα του.