Αποκλειστικό: Παρέμβαση ιερέα με το έτσι θέλω σε κοινοτικό έργο στο Λυθροδόντα για ίδιον όφελος…

Υποτίθεται ότι οι ιερείς πρέπει να δίδουν όλες τις δυνάμεις τους για το καλύτερο, να προσφέρουν ελπίδα, αγάπη, συμπόνοια και βοήθεια στο ποίμνιό τους, αποτελώντας  φωτεινό παράδειγμα για του υπόλοιπους. Ετσι τουλάχιστον, συνηθίσαμε μέχρι σήμερα τους ρασοφόρους της εκκλησίας μας.

Έλα όμως που κάποτε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά;  Τι γίνεται όταν ένας ιερέας ξεχνάει το… Θεάρεστο έργο και αρχίζει να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα;  Όπως καλή ώρα, ένας εκ των τριών ιερέων της κοινότητας  Λυθροδόντα ο οποίος παρεμβαίνει με το “έτσι θέλω” σε έργο της κοινότητας , ώστε να εξυπηρετήσει το δικό του συμφέρον;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalipsi.com ιερέας στην κοινότητα Λυθροδόντα παρενέβη με τον πιο  ανάρμοστο τρόπο σε αναπτυξιακό έργο της κοινότητας για τα δικά του συμφέροντα.

Ο εν λόγω ιερέας απέκοψε πάσσαλους που βρίσκονταν μπροστά από περίπτερο που διατηρεί η κόρη του,ώστε να μπορούν να σταθμεύουν εκεί οι πελάτες του περιπτέρου.  Οι πάσσαλοι είχαν τοποθετηθεί από το κοινοτικό συμβούλιο και είχαν μάλιστα κοστίσει αρκετά, για να αποτρέπουν τη διέλευση και στάθμευση οχημάτων στο πεζόδρομο.  Κίνηση που δεν άρεσε στον ιερέα ο οποίος έλυσε με το δικό του τρόπο… το πρόβλημα.

Βέβαια η κίνηση του ιερέα δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινοτικό συμβούλιο, εκπρόσωπος του οποίου ανέφερε στο apokalipsi.com ότι το περιστατικό έχει είδη καταγγελθεί στην αστυνομία και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης…

H Ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον εν λόγω ιερέα ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε τους πασσάλους.  Δικαιολογώντας την πράξη του, τόνισε ότι  η κοινότητα δεν εξυπηρετεί τους κατοίκους.  Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα μπροστά λέγοντας μας ότι ” θα το ξανάκανε γιατί αυτή η κίνηση της κοινότητας να τοποθετήσει πασσάλους δεν εξυπηρετούσε το συμφέρον της κόρης του…”

Στέλιος Χαραλάμπους