Αποκλειστικό: Ανεστάλη η δίωξη μεγαλοοφειλέτη – Χρωστάει εκατομμύρια σε κράτος και ιδιώτες

Το apokalipsi.com, στα πλαίσια της ανεξάρτητης και χωρίς δεσμεύσεις και παρεμβάσεις αντικειμενικής ενημέρωσης, που προσφέρει εδώ και πέντε μήνες ζωής, αποκαλύπτει σήμερα κάτι το οποίο πρέπει ν’ ανησυχήσει την κοινωνία και να προβληματίσει.

Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι βρισκόμαστε καλόπιστα στο πλευρό της Νομικής Υπηρεσίας και πάντα θα εξυπηρετούμε το καλώς νοούμενο συμφέρον του κράτους, αλλά και των πολιτών.

Επισημαίνουμε, λοιπόν, καλόπιστα και θέτουμε υπόψη στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, ότι μεταξύ των φυσικών προσώπων, που χρωστούν στο κράτος φορολογίες ύψους πέραν των 165 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται ένα πρόσωπο –το όνομα του οποίου γνωρίζουμε- που χρωστά πέραν των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο, με οδηγίες του τέως Γενικού Εισαγγελέα, ανεστάλη ποινική δίωξη, που είχε ασκηθεί εναντίον του, για ανθρωπιστικούς λόγους και η οποία είχε καταχωρηθεί για θέματα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας.

Παρά το γεγονός ότι δηλώνει άρρωστος, δραστηριοποιείται κανονικά.

Αύριο θ’ αποκαλύψουμε το όνομα και λεπτομέρειες από τον τρόπο, με τον οποίο το συγκεκριμένο πρόσωπο καταφέρνει να μην πληρώνει, να γλιτώνει με αναστολή ποινικής δίωξης και να δραστηριοποιείται κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Ευελπιστούμε ότι η Νομική Υπηρεσία, η οποία υπό την καθοδήγηση του νέου Γενικού Εισαγγελέα, έχει δώσει δείγματα γραφής, όταν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα επιληφθεί αμέσως.

Κρατίνος