Αποκλειστικό – ανήλικος ασέλγησε σε 8χρονο – Σοκ στην αστυνομία

Συγκλονισμό προκαλεί υπόθεση που διερευνάται με πάσα διακριτικότητα από την αστυνομία.  Οκτάχρονο παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 13χρονο! Σοκ προκαλεί η υπόθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ οι οποίοι για πρώτη φορά αντιμετωπίζουν υπόθεση όπου θύτης φέρεται να είναι 13χρονος. 

Την υπόθεση κατήγγειλαν το πρωί στην αστυνομία οι γονείς του παιδιού οι οποίοι σοκαρισμένοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι φρικτό είχε συμβεί στο παιδί τους όταν αντίκρισαν τα εσώρουχα του που είχε βγάλει για πλύσιμο.  Αφού ρώτησαν τον ανήλικο τι συνέβη, με δάκρυα στα μάτια,  αυτός τους εξιστόρησε  τα όσα φρικτά υπέστη από  13χρονο παιδί που διαμένει στην ίδια περιοχή με τον 8χρονο.

Για την υπόθεση έχουν ήδη ενημερωθεί οι γονείς του 13χρονου καθώς ο θύτης είναι κάτω των 16 ετών ενώ το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος παρέδωσε το πόρισμα του στους ανακριτές του ΤΑΕ που διερευνούν την υπόθεση. Οι ανακριτές αναμένουν οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα για το πως θα χειριστούν την υπόθεση λόγω του νεαρού της ηλικίας τόσο του θύτη όσο και του θύματος.