Αποκλείουν εγκληματική ενέργεια για τον 54χρονο Ρώσο – Τον είδε ιατροδικαστής

Αποκλείουν εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εις βάρος του 54χρονο Ρώσου τουρίστα που εντοπίστηκε  αιμόφυρτος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως ανέφερε στο Κανάλι6 ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο ιατροδικαστικός έλεγχος που έγινε το πρωί από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος εξέτασε τόσο το θύμα, όσο και το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου εντοπίστηκε ο 54χρονος, απέκλεισε εκ πρώτης όψεως το εν λόγω ενδεχόμενο, αφού όπως διαπιστώθηκε,  ο Ρώσος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ίσως τα τραύματα που φέρει να προκλήθηκαν από την πτώση του στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη η αστυνομία ωστόσο συνεχίζει τις έρευνες και λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα που ήρθαν σε επαφή τις τελευταίες μέρες με τον τουρίστα εν αναμονή βεβαίως και της εξέλιξης της υγείας του άτυχου 54χρονου ο οποίος όπως ανέφερε, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο άτυχος 54χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα από υπαλλήλους.  Διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάκωση στην κοιλιακή χώρα.  Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μαρτυρίες που κατέχει η αστυνομία  αναφέρουν ότι ο 54χρονος κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών τα οποία προμηθευόταν  από γειτονικό μαγαζί.