Αποκαλύψεις Πόπης, το Μέγα έπιασε το νόημα, πόσο λέων είναι ο Κολοκοτρώνης και το κλείσιμο των Mad, Capital και Extra

*** Στο θάνατο δεν έχει σημασία που πεθαίνει κάποιος, αλλά πως πεθαίνει ανέφερε η μητέρα των διδύμων Πόπη Χριστοφόρου στο πρωινάδικο του Sigma, για τον θάνατο του Κώστα Παπακώστα. «Πρέπει να σταματήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα». Ο Χριστόφιας θάβει Παπακώστα αυτός έπρεπε να είναι ο τίτλος, ανέφερε η κυρία Χριστοφόρου, τονίζοντας ότι η χάρη ήταν στο συρτάρι του Προέδρου και ο ίδιος δεν έκανε τίποτε. Στο στούντιο, ο φιλοξενούμενος της εκπομπής βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου, ανέφερε ότι ο εκλιπών δεν ήταν από τους ανθρώπους που θα «κατέδιδε» κάποιους, για τους οποίους είχε την άποψη ότι δεν ευθύνονται.

*** Εξαιρετικά ωραίο το τριπλό παράθυρο του δελτίου ειδήσεων στο Μέγα με τη συμμετοχή δημοσιογράφων όπως του Χρίστου Γεωργίου και του Παύλου Μυλωνά σε σημαντικά θέματα της ημέρας. Ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει πολιτικούς να σχολιάζουν οτιδήποτε αρκεί να βρίσκονται στο γυαλί. Ο κόσμος θέλει τους δημοσιογράφους, που ψάχνουν τις ειδήσεις. Η γνώμη αυτών μετρά πολύ περισσότερο απ’ ότι ο πολιτικός λαϊκισμός.

*** Πανέτοιμος ο Σταύρος Κυπριανού να πλαισιώσει την Σταυριανή στο πρωινάδικο του ΡΙΚ. Η περιπέτεια με την υγεία του ευτυχώς τελείωσε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ο Σταύρος επιστρέφει γερός και δυνατός όπως τον ξέραμε και με πολύ όρεξη για δουλειά. Αναμένουμε.

*** Τρομερή φωτογραφία του Λευτέρη Κολοκοτρώνη, διευθυντή σκηνής του Sigma, στο προφίλ του στο Facebook. Σας προτρέπω να δείτε τον Λευτέρη, με θεϊκή πόζα και πολλά υποσχόμενη, ανάμεσα στις τέσσερεις καλλονές του «Εσύ πόσο ΛΕΩΝ είσαι» και θα με θυμηθείτε. Τα κορίτσια όμως ήταν αλλού πατά τις σκέψεις που μπορεί να έκανε ο Λευτέρης

*** Τελικά τι έγινε με τα κανάλια Mad, Capital και Extra, που αρνήθηκαν να καταβάλουν τα αυξημένα τέλη της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής πλατφόρμας Velister. Ποιος υποχώρησε και εξακολουθούν να λειτουργούν; Πλήρωσαν το αυξημένο από 120.000 σε 182.000 ευρώ, ετήσιο τέλος, η αυτά που έλεγε η πλατφόρμα της Velister, ότι δηλαδή δεν ήταν διατεθειμένη να προχωρήσει σε οποιαδήποτε υποχώρηση, ήταν τελικά φούμαρα;

Κρατίνος