Αποκαλύπτουμε την φιλόλογο που έκανε άνω- κάτω το Υπουργείο Παιδείας

Το apokalipsi.com μετά και το χθεσινό ρεπορτάζ αποκαλύπτει ποια είναι η φιλόλογος που  έγραψε το βιβλίο με θέμα Δακτυλογραφία – Γραφειακά, το οποίο, αν και δεν έτυχε θετικής αξιολόγησης από εμπειρογνώμονα, εγκρίθηκε για τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών, από τον πρώην Αν. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, Σάββα Αντωνίου.

Η φιλόλογος που σπούδασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο είναι η Μαρία Σολομωνίδου είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και την κοινή γνώμη πριν από μερικούς μήνες, ως στενή συνεργάτιδα του τέως Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα.

Η κυρία Σολωμονίδου,  είχε συλληφθεί και ανακριθεί για την υπόθεση της συναυλίας του Σάκη Ρουβά, ενώ εναντίον της διεξήχθη και πειθαρχική έρευνα, που οδήγησε στην απόφαση της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου, για τερματισμό των υπηρεσιών της στο Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου.

solomonidou

Μάλιστα η Πολιτιστικός Λειτουργός του Δήμου Πάφου Ερμίνα Μάη είχε καταγγείλει ότι η κ. Σολομωνίδου χωρίς εξουσιοδότηση περιόδευε σε κάποιους καταστηματάρχες συγκεντρώνοντας χρήματα τα οποία ακολούθως κατέθετε στο λογαριασμό του συζύγου της.

mariasolomonidou1

Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανό Λούη δεν ικανοποιούν, αντιθέτως αφήνουν ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα.

Το Apokalipsi.com θα επανέλθει πολύ σύντομα με νέες πληροφορίες για ένα θέμα, το οποίο σίγουρα θ’ απασχολήσει τον Υπουργό Παιδείας μετά τις διακοπές του καλοκαιριού…

Νεκτάριος Μαρκέτος