Αποκαλυπτικό: Καρχαρίας-βρακάς στη γιορτή κρασιού της Λεμεσού!

Όταν η βλακεία ξεπερνά ακόμη και τον εαυτό της όλα μπορούν να συμβούν.

Και διευκρινίζω, δεν αναφέρομαι σε όλους τους λουόμενους ιθαγενείς και αλλοδαπούς της Λεμεσού.

Αναφέρομαι σε μια μικρή μερίδα. Αυτούς, που με ελαφρά την καρδία διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, με στόχο να κάνουν πλάκα, να τρομάξουν, να αναστατώσουν.

Αναστάτωση, λοιπόν, προκλήθηκε στην πόλη μετά από πληροφορίες, για ύπαρξη καρχαριών σε διάφορες παραλίες.

Η ΕΙΔΗΣΗ ραδιοφονεύτηκε, έκανε το γύρο των ιστοσελίδων και από ψαράκι στο καλάμι έγινε “τα σαγόνια του καρχαρία”.

Ευτυχώς, αυτή τη φορά, οι τηλεοπτικοί σταθμοί και ίσως πρέπει να καταγραφεί στην ιστορία, δεν έστησαν live link για ζωντανή μετάδοση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Λιμενικής Αστυνομίας, οι καρχαρίες θεάθηκαν από λουόμενους αρχικά στο ιχθυοτροφείο νότια του λιμανιού της περιοχής και αργότερα στην περιοχή Αμαθούντος και στη Μαρίνας του Saint Raphael.

Ήταν δηλαδή μια ομαδική τσάρκα στα ρηχά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λιμενική Αστυνομία διενέργησε έρευνες στην περιοχή και δεν εντόπισε οτιδήποτε.

Δεν ξέρω τι πίνουν και δεν μας δίνουν στη Λεμεσό, δεν ξέρω αν φρόντισαν σκόπιμα να διαδώσουν τα περί καρχαριών, δεν ξέρω αν λείπουν με άδεια όλοι οι οφθαλμίατροι.

Το πιο πιθανό είναι κάποιοι να σύγχισαν τα μεγάλα ψάρια με καρχαρίες ή να νομίζουν ότι τα γυαλιά ηλίου που φορούν είναι και γυαλιά μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού κλπ.

Το σίγουρα είναι ότι ορισμένοι στη Λεμεσό κάνουν πρόβες για τη γιορτή του κρασιού και άρχισαν να πίνουν πριν από την έναρξη του φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν θα ήταν άσχημο να δοκίμαζε -αφού γέμισαν οι παραλίες καρχαρίες- να ντύσει και έναν από αυτούς “βρακά”, στα πλαίσια αναβάθμισης της γιορτής, αλλά και για να βλέπουν κάποιοι, μετά από κατανάλωση ποσότητας κρασιού και καρχαρία…”βρακά”.

Κρατίνος