Αποκάλυψε κλοπή αλλά τον… απέλυσαν! Όταν η τιμιότητα πληρώνεται ακριβά

Αποκάλυψε κλοπή αλλά την πλήρωσε με απόλυση! Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σε περίπτερο που λειτουργεί στην Πάτρα και έχει προκαλέσει σάλο σε αρκετούς οι οποίοι γνωρίζουν τα παραμέσα…

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας νεαρός ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο περίπτερο, έχοντας μάλιστα επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και εργατικότητα. Είχε μάλιστα κατορθώσει να δημιουργήσει το δικό του πελατολόγιο αυξάνοντας τις εισπράξεις σε καθημερινή βάση. Για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος διατηρεί δύο περίπτερα μαζί με την σύζυγό του, ήταν ο ιδανικός εργαζόμενος που μάλιστα του είχε τυφλή εμπιστοσύνη.

Όμως πριν από λίγες ημέρες το παιδί βρήκε τον μπελά του επειδή αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στο αφεντικό του ότι μια δεύτερη υπάλληλος στο ίδιο περίπτερο, τον έκλεβε! Μάλιστα του παρέδωσε και αποδεικτικά στοιχεία καθώς υποστήριζε πως η κλοπή γινόταν με τσιγάρα και άλλα είδη που παρακρατούσε η εργαζόμενη κρυφά. Ο νεαρός το είχε ανακαλύψει μέρες πριν και παρατηρούσε τα πάντα καταγράφοντας ό,τι αποδείκνυε πως όντως γινόταν κάτι περίεργο. Και όταν βεβαιώθηκε και μάζεψε τα απαραίτητα στοιχεία που δεν επιδέχονταν της παραμικρής αμφισβήτησης , αποφάσισε να ειδοποιήσει το αφεντικό του για να τον προστατεύσει. Και εκεί που θεωρούσε σίγουρη την επιβράβευση του, δέχθηκε ολιγοήμερο πόλεμο και στο τέλος την… αδικαιολόγητη απόλυσή του!

Λερωμένη η φωλιά του περιπτερούχου…
Η απόλυση του νεαρού προκάλεσε ντόρο και συζητήσεις στην περιοχή, μιας και το συγκεκριμένο παιδί ήταν από τα πιο συμπαθή στη γειτονιά. Αλλά μαζί με τις συζητήσεις και τις απορίες που διατυπώνονταν από καταστηματάρχες για την απουσία του υπαλλήλου, άρχισαν να βγαίνουν και περίεργα στην επιφάνεια.

Όπως, για παράδειγμα, ότι ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου και η υπάλληλός του διατηρούν κρυφή ερωτική σχέση την οποία δεν έχει αντιληφθεί η σύζυγός του. Γεγονός στο οποίο αρκετοί από τους γείτονες απέδωσαν την εξέλιξη με την απόλυση του νεαρού. Υποθέτοντας δηλαδή ότι τον έδιωξε για να προστατέψει την ερωμένη του αλλά και τον ίδιο, από το ενδεχόμενο ο υπάλληλος να αποκάλυπτε την κλοπή και στην σύζυγο. Και τα σχόλια στην πλατεία, δίνουν και παίρνουν…

Πηγή:Dete.gr