ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ δηλώνουν έτοιμοι για το super cup, Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στη συνέντευξη τύπου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Συνέντευξη Τύπου ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ  για τον αγώνα για το Super Cup, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη  στις 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Οι  δύο ομάδες  εκπροσωπούνται από μέλη των Δ.Σ., τον προπονητή και τον αρχηγό τους.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ  μίλησαν οι Χάρης Φωτίου, Ντομίνγκος Πασιένσια και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Χάρης Φωτίου: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό στάδιο. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας”.

Ντομίνγκος Πασιένσια: “Είναι ένα παιχνίδι που είναι στους στόχους του ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας” .

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: “Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ είναι πάντα σημαντικά. Είναι ένα παιχνίδι τίτλου αλλά και ένα παιχνίδι προετοιμασίας για το Τσάμπιονς Λιγκ”.

Από πλευράς της ΑΕΛ μίλησαν οι Αντρέας Γιάπας, Χριστάκης Χριστοφόρου και Μάριος Νικολάου.

Ο Προπονητής της ΑΕΛ κ. Χριστάκης Χριστοφόρου  μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ το ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του στην Ευρώπη και να του ευχηθώ ολόψυχα να προχωρήσει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε τον αγώνα και το τρόπαιο».

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου ανέφερε :

«Με τη σειρά μου να συγχαρώ το ΑΠΟΕΛ για τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και εύχομαι να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι ποδόσφαιρο».

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Γιάπας στις δηλώσεις του για τον αγώνα της Τετάρτης ανέφερε:

«Είναι ένας τίτλος που μας ενδιαφέρει και εύχομαι να γίνει ένας αγώνας αθλητοπρεπέστατος και στις κερκίδες. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο για άλλη μια χρονιά σε ομίλους της UEFA. Συγχαρητήρια και στις άλλες ομάδες που μας εκπροσώπησαν στην Ευρώπη και κατέβαλαν τη δική τους προσπάθεια για διάκριση».