Απίστευτο: Την έθαψαν ζωντανή! Φώναζε αλλά δεν την άκουγε κανείς- Τι κατέδειξε ιατροδικαστική έρευνα

“Ο θάνατος της εκλιπούσας Καλλιόπης  Ζαφειρίου επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπή” αναφέρεται σε ιατροδικαστικό πόρισμα και η πολύκροτη υπόθεση που πριν από ένα χρόνο είχε γίνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή Μέσα, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τη 49χρονη καρκινοπαθή που θεωρούνταν ότι θάφτηκε ζωντανή στην Άνω Περαία, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Νέα πορίσματα αποκαλύπτουν ότι η 49χρονη καρκινοπαθής πράγματι θάφτηκε ζωντανή το Σεπτέμβριο του 2014 στο νεκροταφείο της Άνω Περαία.

Δύο ιατροδικαστές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που εξέτασαν την σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών Καλλιόπης Ζαφειρίου, απέδωσαν το θάνατό της σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο!

Στο πόρισμα, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος της Καλλιόπης Ζαφειρίου επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπής».

Η οικογένεια της άτυχης 49χρονης από το θάνατό της ισχυριζόταν πως αυτός προέκυψε από ασφυξία, μέσα στον τάφο, αφού η ίδια είχε θαφτεί ζωντανή.

Σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν η οικογένεια, πριν από ένα χρόνο, αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και δύο νεαροί, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης.

 seleo3

Κάποιοι είπαν ότι άκουσαν μία φωνή που έλεγε: «Βοήθεια, σώστε με!». Την ίδια ώρα κι ο νεκροθάφτης ισχυρίστηκε ότι άκουσε χτυπήματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η γυναίκα ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα την τραγική της κατάληξη.

seleo2

Το συγκλονιστικό είναι ότι όπως καταγγέλλεται, όταν ξέθαψαν τη 49χρονη είδαν ότι τα χέρια της βρίσκονταν σε διαφορετική θέση από εκείνη της ταφής, ενώ τα μάτια της ήταν ανοιχτά.

Κρατίνος