Απίστευτο πείραμα: Ιστοσελίδα που παρακινεί αγνώστους να κάνουν κάποιον εκατομμυριούχο σε 90 ημέρες

Ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να το χωρέσει το πόσα είδη ιστοσελίδων υπάρχουν στο διαδίκτυο. Κανείς όμως δεν είχε σκεφτεί να φτιάξει μία ζητώντας από το ίντερνετ να τον κάνει εκατομμυριούχο.

Κι όμως, αυτή την απίθανη ιδέα είχε ένας άγνωστος, ο οποίος «ανέβασε» στις 28 Ιουλίου τη σελίδα Wemadeamillionaire.com. Στόχος είναι ένας, να παρακινήσει αγνώστους να κάνουν κάποιον που δεν ξέρουν εκατομμυριούχο μέσα σε 90 ημέρες.

«Δεν ξέρετε ποιος είμαι, από πού είμαι ή πώς θα ξοδέψω τα χρήματά σας», λέει ο ελπιδοφόρος εκατομμυριούχος στο βίντεο που έχει αναρτήσει σε αυτή τη σελίδα. Το αίτημά του όμως άρχισε να παίρνει έκταση και οι προσφορές ήδη πλησιάζουν τα 12.000 δολάρια. Για να πετύχει το στόχο του, θα πρέπει να κερδίζει 11.000 δολάρια κάθε ημέρα έως τις 25 Οκτωβρίου, που είναι η σχετική διορία.

Το όλο εγχείρημα περιγράφεται ως ένα κοινωνικό πείραμα. Ο μυστηριώδης άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτό, την επόμενη χρονιά θα καταγράψει τη ζωή του- ή της- αν πετύχει το στόχο της συγκέντρωσης ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν τρεις κατηγορίες δωρεών: χρυσή (9,99 δολάρια), αργυρή (4,99 δολάρια) και χάλκινη (1,29 δολάρια). Σε αντάλλαγμα, όποιος προσφέρει τα χρήματα, παίρνει μία φωτογραφία και ένα μήνυμα στον «τοίχο φήμης» της ιστοσελίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διευκρινίζεται αν θα επιστραφούν τα χρήματα, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος του ενός εκατομμυρίου μέσα σε 90 ημέρες.

Δείτε εδώ αυτή την περίεργη ιστοσελίδα