Απίστευτος τραυματισμός – Ρόπαλο του μπέιζμπολ έσπασε και καρφώθηκε στο κεφάλι γυναίκας (pics&video)

Μία γυναίκα υπέστη «απειλητικό για τη ζωή της τραυματισμό», όταν τα θραύσματα από ένα ρόπαλο του έσπασε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, καρφώθηκαν στο κεφάλι της.

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ και ενώ  άτυχη γυναίκα παρακολουθούσε τον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των Boston Red Sox και των Oakland Athletics, στο γήπεδο Φενγουέι, μαζί με τον άντρα της και το παιδί της.

Το ρόπαλο ενός παίχτη έσπασε μετά από ένα χτύπημα και ένα αιχμηρό θραύσμα, καρφώθηκε στο κεφάλι της γυναίκας που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά τιμ και σύμφωνα με την Boston Globe η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ένα ιατρικό κέντρο φέροντας στο κεφάλι της σοβαρά τραύματα και έχοντας υποστεί μεγάλη αιμορραγία.

«Ήταν σκληρό», θα πει σε δημοσιογράφος ένας αυτόπτης μάρτυρας που καθόταν μερικές σειρές μπροστά από τη γυναίκα. «Αιμορραγούσε πολύ. Πολύ. Δε νομίζω ότι έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο», είπε θέλοντας να τονίσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού της. Παράλληλα, ο μάρτυρας περιέγραψε ότι αμέσως ένας άντρας προσπάθησε να τη βοηθήσει, πιθανότατα ο σύζυγός της, ενώ θεατές προσπάθησαν να απομονώσουν το φανερά ταραγμένο παιδί τους.

Το παιχνίδι διεκόπη και συνεχίστηκε μετά από αρκετή ώρα.

Η στιγμή που έσπασε το ρόπαλο

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, με το πρώτο, θανατηφόρο μάλιστα,να καταγράφεται σε έναν αγώνα του 1970. Τότε το ρόπαλο ενός παίκτη έσπασε από τη γραμμή του φαόυλ και χτύπησε με φόρα ένα 14χρονο παιδί. Ένας δεύτερος θανατηφόρος τραυματισμός, το 2002 οδήγησε την αρμόδια ομοσπονδία να λάβει μέτρα για την ασφάλεια των φιλάθλων, τοποθετώντας δίχτυ ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα.