Απίστευτη περιπέτεια Ισραηλινής τουρίστριας – Χάθηκε στο Τρόοδος

Ώρες αγωνίας έζησε Ισραηλινή τουρίστρια 47χρονων η οποία χάθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν αποπροσανατολίστηκε στα βουνά του Τροόδους, με αποτέλεσμα να περιπλανιέται στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί χθες κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία ζητώντας βοήθεια και χρειάστηκαν επτά ώρες για τον εντοπισμό της. Καλά στην υγεία της.

Η 47χρονη είχε μεταβεί γύρω στις 5μ.μ. της 28ης Ιουνίου 2015, στην περιοχή Τροόδους, για περπάτημα στα μονοπάτια της φύσης. Ενώ βρισκόταν μόνη, στο δάσος, έχασε τον προσανατολισμό της, με αποτέλεσμα να περιπλανιέται στην περιοχή, όλη τη νύχτα.

Γύρω στις 7.30π.μ. χθες, κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών, αναφέροντας πως είχε χαθεί στο δάσος, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς την περιοχή που βρισκόταν.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για εντοπισμό της, με τη συμμετοχή των Αστυνομικών Σταθμών της περιοχής και του Τμήματος Δασών.

Οι έρευνες για εντοπισμό της 47χρονης κράτησαν γύρω στις εφτά ώρες. Γύρω στις 2.30μ.μ., εντοπίστηκε σε δύσβατη και απόκρημνη τοποθεσία, στην περιοχή Αγίου Νικολάου Κακοπετριάς. Η 47χρονη, ανασύρθηκε από μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Δασών. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, για προληπτικούς λόγους.