Απίστευτη κακοποίηση γυναίκας από νταή Ε/κ στη Λάρνακα – Τη ξυλοφόρτωσε, την κλείδωσε και την εγκατέλειψε!

Απίστευτη σκληράδα επέδειξε νταής Ελληνοκύπριος  45 χρόνων από τη Λάρνακα  σε 46χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία. Την κτύπησε άγρια σπάζοντας της μύτη και σπόνδυλο, την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού του και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας το θύμα του στην τύχη του.  Κάποια στιγμή η αιμόφυρτη γυναίκα κατάφερε να προσεγγίσει το τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια.  

Ο 45χρονος αναζητείται από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό κρυφό και άδικο προορισμό, επίθεσης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις οκτώ χθες το βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 46χρονη από τη Βουλγαρία ότι στις 22 Αυγούστου βρισκόταν στην οικία φίλου της, 45χρονου Eλληνοκύπριου κάτοικου Λάρνακας, με σκοπό να φιλοξενηθεί για λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία στις 26 Αυγούστου γύρω στις δέκα το βράδυ ο άνδρας και η γυναίκα ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο 45χρονος να την κτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματος της με τα χέρια και τα πόδια του. Στην συνέχεια κλείδωσε την γυναίκα σε δωμάτιο της οικίας του και αναχώρησε από αυτήν.

Χθες η γυναίκα κατάφερε μέσω τηλεφώνου να εντοπίσει φιλικό της πρόσωπο το οποίο μετέβηκε στο διαμέρισμα, Ανοιξε την πόρτα, εντόπισε την 46χρονη και τη μετέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει μώλωπες στον δεξιό αστράγαλο, μώλωπα στον αριστερό καρπό και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Η 46χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση στον αξονικό τομογράφο και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα ρινικού οστού χωρίς μετατόπιση και εμπιεσματικό κάταγμα στον 11ο σπόνδυλο.

Η γυναίκα κρατήθηκε στο Ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 45χρονου και καταζητείται.