Απίστευτη διάρρηξη στη Μητρόπολη Αθηνών!

Έναν απίθανο τρόπο βρήκε ένας Ρουμάνος διαρρήκτης προκειμένου να εισβάλει στη Μητρόπολη Αθηνών και να κλέψει το παγκάρι!

Ενεργώντας σαν κασκαντέρ σκαρφάλωσε στις σκαλωσιές που βρίσκονται στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου, μπήκε μέσα από το παράθυρο του φωταγωγού και χρησιμοποιώντας τις εσωτερικές σκαλωσιές, βρέθηκε μέσα στην εκκλησία από όπου άρπαξε όλα τα χρήματα που βρήκε σε δύο παγκάρια.

Η χαρά του, όμως, δεν κράτησε για πολύ! Ο… ακροβάτης διαρρήκτης συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης την στιγμή που κατέβαινε από τις σκαλωσιές και ήταν έτοιμος να φύγει σαν κύριος.

Συγκεκριμένα, οι ένστολοι που περιπολούσαν με το αστυνομικό όχημα τα ξημερώματα στην οδό Μητροπόλεως, στην καρδιά της Αθήνας, είδαν έκπληκτοι ένα άτομο να προσπαθεί να κατεβεί από την οροφή της Μητρόπολης Αθηνών.

Οι αστυνομικοί αμέσως σταμάτησαν το περιπολικό και με τρόπο διακριτικό τον περίμεναν να κατεβεί από την σκαλωσιά. Μόλις πάτησε στο έδαφος τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες ενώ στο σάκο του βρήκαν μια σακούλα με κέρματα και χαρτονομίσματα.

Μαζί του ήταν ένας συνεργός του, ο οποίος, όμως, κατάφερε να γλιτώσει τη σύλληψη, αφού αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία των αστυνομικών και με αστραπιαίες κινήσεις το έβαλε στα πόδια.