Απίστευτες εικόνες από ανεμοστρόβιλο στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

Ένα απίστευτο θέαμα δημιούργησαν οι δυνατοί άνεμοι και ένα σύννεφο σκόνης που σηκώθηκε στα ορυχεία Κοζάνης. Αέρας και σκόνη μετατράπηκαν σε ανεμοστρόβιλο στο Ορυχείο Καρδιάς στην Κοζάνη, όπως καταγράφηκε, από εργαζόμενο στις 24/7 και παρουσίασε χθες το kozan.gr.

Το βίντεο “ανέβηκε” την Κυριακή 2/8, στο προσωπικό προφίλ του εργαζομένου στο facebook. Χθες. ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, ισόγεια σπίτια και καταστήματα, ενώ έπεσε ακόμη και χαλάζι σε περιοχές της Καστοριάς, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες.

Στη Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια, καταστήματα και αποθήκες.

Η νεροποντή, στις δύο αυτές πόλεις, συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, κατεβάζοντας παράλληλα τον υδράργυρο στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Σε περιοχές της Καστοριάς έπεσε χαλάζι προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες, ενώ στην επαρχία Εορδαίας Κοζάνης σημειώθηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης.