”Ανεπιθύμητος” ο Πρόεδρος στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ

Ανεπιθύμητο στους αγώνες της ομάδας τους, αναμένεται να κηρύξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι φανατικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Δεν μπορώ να πω κατά πόσο θα έχουν δίκαιο αλλά σε όποιον αγώνα του ΑΠΟΕΛ παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η ομάδα δεν σταύρωσε νίκη. Να θυμίσω Ζούλντε Βάρεγκεμ, Μάριμπορ, Αστάνα;

Ο Πρόεδρος βεβαίως έχει το κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα δικαίωμα, να παρευρίσκεται σε όποιο ποδοσφαιρικό παιχνίδι επιθυμεί.

Η παρουσία του σε αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας όμως, δεν φέρνει γούρι και άρχισε να προκαλεί πολλά μουρμουρητά στις τάξεις των φιλάθλων της.

Να επισημανθεί ότι στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αστάνα, ο Πρόεδρος βρέθηκε στο ΓΣΠ χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση και η παρουσία του στο γήπεδο ήταν για τον ίδιο καθαρά χαλαρωτική.

Πολλοί οπαδοί της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, όμως, δεν το εξέλαβαν έτσι. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα, αυτοί που στο τέλος του αγώνα και ειδικά μετά από έναν αποκλεισμό, εκστόμισαν πολλά και διάφορα.

Θα αναφερθώ μόνο στα κόσμια. «Τι θέλει αυτός ο Απολλωνίστας εδώ», «Όσες φορές ήρθε δεν σταυρώσαμε νίκη», «Να πηγαίνει στον Απόλλωνα αν θέλει να βλέπει Τσάμπιονς Λίνγκ» και πολλά άλλα που δεν γράφονται.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο Πρόεδρος τίμησε με την παρουσία του την ομάδα της Λευκωσίας, επειδή είναι γνωστό πως είναι ποδοσφαιρόφιλος.

Άρα δεν το έκανε όπως κάποιοι άλλοι, που απλώς πηγαίνουν στα γήπεδα για τους δει ο κόσμος.

Δεν υπάρχει ασφαλώς αμφιβολία ότι επιθυμούσε και την πρόκριση, διότι αν περιμένει από την ομάδα που υποστηρίζει, τον Απόλλωνα, παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λίνγκ, τότε ίσως θα πρέπει να εφοδιαστεί με πολύχρονη υπομονή…

Πληροφορίες ότι του έγινε πρόταση από αντίπαλους της Μπαρτσελόνα να του αγοράσουν διαρκείας στο Camp Nou για να μην χάνει παιχνίδι της ομάδας, ελέγχονται ως ανακριβείς !

Κρατίνος