Ανατριχιαστικό: Τον έλουσε και του έβαλε φωτιά επειδή έπεσαν τα μαλλιά του στο φαγητό του

Φρίκη προκαλεί το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη όπου 31χρονος περιέλουσε με παραφινέλαιο 32χρονο γείτονά του και τον έκαψε ζωντανό μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των περίοικων. Αιτία του παράλογου φονικού; Τα μακριά μαλλιά του δράστη, που έπεσαν στο φαγητό του θύματος.

Το φρικτό έγκλημα έρχεται και πάλι στην δημοσιότητα με την απαρηγόρητη μητέρα του 32χρονου να μιλαέι σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αναφέροντας χαρκτηριστικά πως δεν μπορεί καν να πιστέψει πως έχασε τόσο άδικα το παιδί της…

Ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη,  ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το θάνατο του 32χρονου τοξικομανούς, τον οποίο έκαψε ζωντανό, έπειτα από μεταξύ τους καβγά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, απορρίπτοντας το αίτημα της υπεράσπισής του για χορήγηση ελαφρυντικού και την αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού.

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών, επικαλούμενος ως εκ τούτου παραισθήσεις και διατάραξη συνείδησης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το συμβάν έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2013 στην πλατεία Ναυαρίνου. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν,  με συνέπεια ο κατηγορούμενος να περιλούσει το θύμα του με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να το πυρπολήσει με αναπτήρα. Ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και μετά από λίγους μήνες έχασε τη μάχη για τη ζωή.