Αναστάτωση στα Πολεμίδια – Βόμβα με το καλημέρα συντάραξε την περιοχή – Που ψάχνει η αστυνομία

Σαφές μήνυμα έστειλαν οι βομβιστές με το καλημέρα σε 32χρονο Σύριο οικοδόμο, παντρεμένο με ελληνοκύπρια.  Του ανατίναξαν το σπίτι, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή και συναγερμό στην αστυνομία. Οικονομικές διαφορές βλέπουν οι ανακριτές πίσω από την εγκληματική ενέργεια.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4.00 τα ξημερώματα,  έξω από την κατοικία του 32χονου στα Κάτω Πολεμίδια.  Την ώρα της έκρηξης, στην οικία βρίσκονταν ο ίδιος και η 22χρονη ελληνοκύπρια σύζυγος του.  Στην περιοχή μετέβη άμεσα η αστυνομία και πυροτεχνουργοί για τις απαραίτητες έρευνες  και ανακρίσεις.

Όπως διαπιστήκε η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τύπου υδροσωλήνα που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.  Οι δράστες τοποθέτησαν την βόμβα στα σκαλιά της εισόδου της οικίας, προκαλώντας της αρκετές ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής,  ο παραπονούμενος εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του αφού όπως ανέφερε δεν έχει διαφορές με κανένα, οι ανακριτές εκτιμούν ότι πίσω από την έκρηξη κρύβονται οικονομικές διαφορές.